40. Dönem CMK Eğitim Semineri Tamamlandı
25 Ekim 2011 - 00:00:00
21-22-23 Ekim 2011 günlerinde düzenlenen 40. dönem CMK Eğitim Semineri tamamlandı

21-22-23 Ekim 2011 günlerinde 20 kişiden oluşan 3 ayrı grupta, aktif eğitim yöntemleri kullanılarak gerçekleştirilen çalışmanın son gününde örnek dosya üzerinden "farazi duruşma" yapılmıştır.

Aktif olarak çalışmaya katılan tüm katılımcılara ve özveriyle zaman ayırarak hiçbir karşılık beklemeksizin eğitim çalışmasının başından sonuna kadar çalışmada yer alan eğitimcilerimize teşekkür ederiz.

CMK Komisyon çalışmaları Çarşamba günleri yapılmakta olup katılmak isteyen tüm meslektaşlarımıza açıktır.

Yeni dönem CMK sertifikalı eğitim çalışması Kasım ayı içerisinde gerçekleştirilecek olup, çalışma tarihi başvuran meslektaşlarımıza ayrıca duyurulacaktır.

FOTOĞRAF ALBÜMÜ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

DSCI0129.JPG