Hukuk Muhakemeleri Kanunu'nun Getirdiği Yenilikler Semineri Yapıldı
04 Şubat 2011 - 00:00:00
Hukuk Muhakemeleri Kanunu'nun Getirdiği Yenilikler Semineri Yapıldı

İzmir Barosu tarafından 4 Şubat 2011 günü Hukuk Muhakemeleri Kanunu'nun Getirdiği Yenilikler başlıklı bir seminer yapıldı. Seminere HMK Tasarısı Komisyon Başkanı ve Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Pekcanıtez, HMK Tasarısı Komisyon Üyesi ve Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süha Tanrıver, HMK Tasarısı Komisyon Üyesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muhammet Özekes, HMK Tasarısı Komisyon Üyesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Atalay ile HMK Tasarısı Komisyon Üyesi ve Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Atalı konuşmacı olarak katıldılar.

Seminer meslektaşlarımız tarafından büyük ilgiyle izlendi..