İzmir Barosu: Ana Sayfa
İzmir Barosu: Ana Sayfa
Göç ve İltica Alanında Adli Yardım 1. Çalıştayı
07 Şubat 2014 - 00:00:00
İzmir Barosu Göç ve İltica Komisyonu tarafından, “Göç Ve İltica Alanında Adli Yardım 1. Çalıştayı” 31 Ocak-1,2 Şubat 2014 tarihlerinde gerçekleştirilmiştir.
 

İzmir Barosu Göç ve İltica Komisyonu tarafından, "Göç  Ve İltica Alanında Adli Yardım 1. Çalıştayı" 31 Ocak-1,2 Şubat  2014 tarihlerinde gerçekleştirilmiştir.

 

6458 sayılı Kanuna Baroların adli yardım hizmetlerine eklenen söz konusu duruma ilişkin olarak çok yönlü bir bakış açısı oluşturması hedefleyen Çalıştay, temel olgular konusunda fikir birliğinin sağlanmış olduğu bir ortak görüş toplantısı da olmayı başarmıştır.

 

Çalıştay'a, Johanna C.E. Hoftıjzer(Hamerslag & Van Haren Göç Avukatları Bürosu), Sadhıa Rafı(Hollanda Mülteci Konseyi), Anne Marcelle Reneman(Vu University Amsterdam), Maria Pia Hennessy(Mülteciler ve Sürgünler Avrupa Konseyi (ECRE)), Marieke Wissink (Araştırmacı), Av. Orçun Ulusoy(VU University Amsterdam), Av. Hayriye Kara(KaosGL), Volkan Görendağ(Uluslararası Af Örgütü), Av. Gamze Ovacık(Uluslararası Göç Örgütü), Yiğit Kader(Birleşmiş Milletler Mülteci Yüksek Komiserliği Ankara Ofisi), Oktay Durukan(Helsinki Yurttaşlar Derneği), Metin Çorabatır(İltica ve Göç Araştırmaları Merkezi Derneği), İrem Somer(Mültecilerle Dayanışma Derneği), Pırıl Erçoban(Mültecilerle Dayanışma Derneği), Simge Memişoğlu(Mültecilerle Dayanışma Derneği) , Av. Hicran Danışman(Aydın Barosu), Av. Barış Mutlu (Ankara Barosu), Av. Eray Toprak(Ankara Barosu), Av. Mahir Solmaz (Gaziantep Barosu), Av. Ömer Faruk Akan(Gaziantep Barosu), Av. Yasemen Öztürkcan (İstanbul Barosu), Av. Can Adar Aslan, Av. Arzu Altınoğlu (Manisa Barosu) ve İzmir Barosu Göç ve İltica Komisyonu Üyeleri katılım göstermişlerdir.

 

mülteci-(1).JPG

 

mülteci-(2).JPG

 

mülteci-(3).JPG

 
İçerik-11
İçerik-10
İçerik-12
İçerik-9
İçerik-13
Baro Levhası BARO LEVHASI
Sicil No:
Adı:
Soyadı:
BaroNet
Anlaşmalı Hastaneler
Av.M.Taner Ünlü Kütüphanesi
BaroTV
OCAS
UYAP
Avukat Spor Oyunları
Baro Kart
E-İmza