Sosyal Etkinlikler

Ege Bölgesi Stajyer Avukatlar Buluşması Sonuç Bildirgesi / 28.02.2015

28 Şubat 2015 Cumartesi tarihinde İzmir Barosu'nun çağrısıyla Ege Bölgesi Stajyer Avukatlar Buluşması gerçekleştirilmiştir.

Türkiye Kurgusal Duruşma Yarışması / 13-14 Eylül 2014

TÜRKİYE KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASINDA İZMİR BAROSU STAJYER AVUKATLARI ÜÇÜNCÜLÜĞÜ ELDE ETTİ

Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen "Stajyer Avukatlar Türkiye Kurgusal Duruşma Yarışması 2014 Finali" 13-14 Eylül 2014 tarihlerinde Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Cemil Bilsel Konferans Salonu'nda yapıldı.

Açılış konuşmalarını Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi Başkanı Av. Berra Besler ile Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu'nun yaptığı programa TBB Yönetim Kurulu üyeleri, Anayasa Mahkemesi önceki başkanlarından Yekta Güngör Özden, baro başkanları, akademisyenler, yargı organlarının temsilcileri, avukatlar ve stajyer avukatlar katıldı.

Antalya Barosu, Erzurum Barosu, İzmir Barosu, Şanlıurfa Barosu, Aksaray Barosu, Kastamonu Barosu, Kocaeli Barosu takımlarının yarıştığı Stajyer Avukatlar Türkiye Kurgusal Duruşma Yarışması finalinde Aksaray Barosu birinci, Kocaeli Barosu ikinci, İzmir Barosu üçüncülüğü elde etti.

Stajyer Avukatlar Komisyonu Doğa Yürüyüşü/24.05.2014

Stajyer Avukatlar Çalıştayı / 17-18 Mayıs 2014

İzmir, Ankara, Antalya, Bursa, Çanakkale, Erzincan, Hatay, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Kütahya, Malatya, Manisa, Şanlıurfa, Tekirdağ Barolarının  stajyer avukat temsilcileriyle " staj eğitimi ve staj kredisi" konularında üç ayrı atölye çalışmasını içeren bir çalıştay düzenlenmiştir.

Stajyer Avukatlarımıza Gençlik Kokteyli Yapıldı / 18 Mayıs 2012

Yeni Yıl Partisi / 20 Ocak 2012