26564 17/01/2012 2 ÖNCEKİ GÜNDEMİN TAKİBİ;

1-Av.A.T.'nun ../../.... tarih ve .... gelen evrak sayılı, Başkanlığımızca tarafına ../../.... tarih ve .... sayı ile gönderilen olan yazıya ilişkin yanıtının değerlendirilmesi.

2-İzmir .. Ağır Ceza Mahkemesi’nin ../../.... tarih ve ..../.. E. sayılı, sanık V.S. müdafisi iken yasal zorunluluğa rağmen herhangi bir kabul edilebilir yasal mazereti olmaksızın görevini yerine getirmeyen Av.Ö.Y. hakkında yasal gereğinin yapılması ile sanık V.S.’ın müdafiliğinin sonlandırılması istemli yazısı.

3-Manisa Barosu Başkanlığı'nın 23.12.2011 tarih ve 2011/2179 sayılı, istinabe talebini içerir yazısı.
1-Av.A.T.'nun ../../.... tarih ve .... gelen evrak sayılı, Başkanlığımızca tarafına ../../.... tarih ve .... sayı ile gönderilen olan yazıya ilişkin yanıtı okundu.

İlgi yazıyla, Av.A.T.’nun mahkeme hâkiminin uyarısına rağmen, sanığın beyanının tutanağa geçirilmesi sırasında sürekli olarak müdahale ederek, beyanının yarım kalmasına sebep olduğu, duruşmanın normal seyrinde tamamlanamadığı nedenleriyle adı geçen avukat hakkında disiplin yönünden gereğinin yapılması talep edilmiştir.

Müvekkilinin hakkını korumak üzere talepte bulunmaya çalışan avukatın tavrının, mahkeme hakimi tarafından yargılama ilkelerine aykırı bir biçimde karşılanması ve talebin reddi yönünde karar verilmek yerine avukatı susturmak ve duruşmaya ara vermek şeklinde eylemde bulunulması, haklarını korumak ve kendisine yönelen tavıra cevap vermek niteliğinde gerçekleşen, içeriği itibariyle de herhangi bir suç oluşturmayan davranışı nedeniyle, Av.A.T. hakkında disiplin soruşturması açılmasına yer olmadığına, ilgili mahkemeye kararın bildirilmesine, yazının gereği için Başkanlık ve Yönetim Kurulu Sekreteryası'na tevdiine,

2-İzmir .. Ağır Ceza Mahkemesi’nin ../../.... tarih ve ..../.. E. sayılı, sanık V.S. müdafisi iken yasal zorunluluğa rağmen herhangi bir kabul edilebilir yasal mazereti olmaksızın görevini yerine getirmeyen Av.Ö.Y. hakkında yasal gereğinin yapılması ile sanık V.S.’ın müdafiliğinin sonlandırılması istemli yazısı okundu.

Av.Ö.Y. hakkında resen disiplin soruşturması açılmasına yer olmadığına, Yönetim Kurulu'nun 26.07.2011 tarih ve 45/50 sayılı kararının ek yapılarak gerekçeleriyle birlikte ilgili mahkemeye yanıt verilmesine, yazının gereği için Başkanlık ve Yönetim Kurulu Sekreteryası'na teviine, O.B.K:V.

3-Manisa Barosu Başkanlığı'nın 23.12.2011 tarih ve 2011/2179 sayılı, istinabe talebini içerir yazısı okundu.

Konu hakkında verilen görev Yönetim Kurulu üyesi Av.Halil DÖNMEZ tarafından yerine getirilmiş olup, söz konusu ifade ve tutanaklarının Manisa Barosu Başkanlığı'na gönderilmesine, gereğinin Yazı İşleri Servisi'nce yerine getirilmesine, O.B.K.V.
26564 17/01/2012 3 TBB GENELGELERİ;

1-TBB'nin 02.01.2012 tarih ve Duyuru No:2012/1 sayılı, Vekalet Pulları konulu duyurusu.

2-TBB'nin 10.01.2012 tarih ve Duyuru No:2012/2 sayılı, Bölge Adliye Mahkemesi Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanlığınca Bilirkişi Listelerinin Düzenlenmesi Hakkındaki Kanun Yönetmelik Taslağı hakkında Baromuz görüşlerinin 20 Ocak 2012 tarihinde kadar Birliğe iletilmesi istemli duyurusu.

3-TBB'nin 11.01.2012 tarih ve 2012/256 sayılı, Baromuza Adli Yardım Dengeleme Fonu'ndan 400,000,00 TL. ek ödeneğin gönderilmesine karar verildiğinin bildirimi.
1-TBB'nin 02.01.2012 tarih ve Duyuru No:2012/1 sayılı, Vekalet Pulları konulu duyurusu okundu.

İlgi yazıda, 2012 yılında kullanılacak vekalet pullarının beher bedelinin 5,20 TL. olarak tespit edildiği, yeni pulların en kısa zamanda bastırılıp Halk Bankasının ilgili şubelerine gönderileceği, Baroların sadece ellerinde kalan 2011 yılına ait vekalet pullarını 17.02.2012 tarihine kadar fiilen Birliğe teslim etmeleri halinde teslim edilen pul bedellerinin Baroların hesabına yatırılacağı, bu bağlamda Baroların banka hesap numaralarını bildirmeleri gerektiği, 17.02.2012 tarihinden sonra iade edilecek vekalet pullarının Birlikçe kabul edilmeyeceği bildirilmiştir.

Gereğinin Yazı İşleri tarafından yapılmasına,

2-TBB'nin 10.01.2012 tarih ve Duyuru No:2012/2 sayılı, Bölge Adliye Mahkemesi Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanlığınca Bilirkişi Listelerinin Düzenlenmesi Hakkındaki Kanun Yönetmelik Taslağı hakkında Baromuz görüşlerinin 20 Ocak 2012 tarihinde kadar Birliğe iletilmesi istemli duyurusu okundu.

İlgi yazıda; Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğünün 30.12.2011 tarihli yazısı ekinde gönderilen, Bölge Adliye Mahkemesi Adli Yargı Adalet Komisyonlarınca Bilirkişi Listelerinin Düzenlenmesi Hakkında Yönetmelik Taslağı'na ilişkin Baromuz görüşlerinin 20.01.2012 tarihe kadar Birliğe bildirilmesi istenmiştir.

Av.Zeynep ŞİŞLİ ve Av.Azra SİRAY'dan konu ile ilgili rapor alınmasına, yazının gereği için Başkanlık ve Yönetim Kurulu Sekreteryası'na tevdiine,

3-TBB'nin 11.01.2012 tarih ve 2012/256 sayılı, Baromuza Adli Yardım Dengeleme Fonu'ndan 400,000,00 TL. ek ödeneğin gönderilmesine karar verildiğinin bildirimi okundu, bilgi alındı.

İhtiyaç duyulan ödenek tamamen karşılanmamış bulunduğundan, bakiye bedelin gönderilmesi için yeniden TBB'ne başvuruda bulunulmasına, O.B.K.V.
26564 17/01/2012 4 Adalet Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı'nın 11.01.2012 tarih ve 117 sayılı, Dünya Bankası ve Bakanlıkça ortaklaşa düzenlenen ve 02-03 Nisan 2012 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecek olan Uluslararası Yargı Reformu Sempozyumu'nun tüm meslektaşlara duyurulması istemli yazısı. Adalet Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı'nın 11.01.2012 tarih ve 117 sayılı, Dünya Bankası ve Bakanlıkça ortaklaşa düzenlenen ve 02-03 Nisan 2012 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecek olan Uluslararası Yargı Reformu Sempozyumu'nun tüm meslektaşlara duyurulması istemli yazısı okundu.

Baro web sitesinde duyurulmasına, duyurunun birer örneğinin Adliye 4.kat Baro Birimi'ne ve İlçe Adliye Baro odalarına gönderilmesine, yazının gereği için Bilgi İşlem Birimi'ne tevdiine, O.B.K.V.
26564 17/01/2012 5 İzmir Valiliği Bilim, Sanat ve Teknoloji İl Müdürlüğü'nün 06.01.2012 tarih ve 197 sayılı, 5957 sayılı, Sebze ve Meyveler İle Yeterli Arz ve Talep Derinliği Bulunan Diğer Malların Ticaretinin Düzenlenmesi Hakkında Kanun'un 10.maddesinin 2.fıkrası gereği Baromuzu temsilen 1 temsilci ile yedeğinin belirlenerek bildirilmesi ve Ocak 2012 tarihinden itibaren her ay yapılacak Hal Hakem Heyeti toplantılarına katılımlarının sağlanması istemli yazısı. İzmir Valiliği Bilim, Sanat ve Teknoloji İl Müdürlüğü'nün 06.01.2012 tarih ve 197 sayılı, 5957 sayılı, Sebze ve Meyveler İle Yeterli Arz ve Talep Derinliği Bulunan Diğer Malların Ticaretinin Düzenlenmesi Hakkında Kanun'un 10.maddesinin 2.fıkrası gereği Baromuzu temsilen 1 temsilci ile yedeğinin belirlenerek bildirilmesi ve Ocak 2012 tarihinden itibaren her ay yapılacak Hal Hakem Heyeti toplantılarına katılımlarının sağlanması istemli yazısı okundu.

İzmir Valiliği Bilim, Sanat ve Teknoloji İl Müdürlüğü'nde Baromuzu temsilen Av.İmdat ATAŞ'ın asil üye, Av.Erkan GÖBEKÇİN'in yedek üye olarak görevlendirilmelerine, ilgili avukatlar ve kuruma bilgilendirme yazısı gönderilmesine, yazının gereği için Başkanlık ve Yönetim Kurulu Sekreteryası'na tevdiine, O.B.K.V.
26564 17/01/2012 6 Gaziantep Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nin 27.12.2011 tarih ve 1183 gelen evrak sayılı, Hukuk Fakültesi Kütüphanesi'ne süreli yayın ve kitap dahil olmak üzere basılı eser düzeyinde destek verilmesi istemli yazısı. Gaziantep Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nin 27.12.2011 tarih ve 1183 gelen evrak sayılı, Hukuk Fakültesi Kütüphanesi'ne süreli yayın ve kitap dahil olmak üzere basılı eser düzeyinde destek verilmesi istemli yazısı okundu.

Baro dergisinin mevcut sayıları ile yeni basılacaklardan birer adet derginin Gaziantep Üniversitesi Hukuk Fakültesi kütüphanesine gönderilmesine, takibin Yazı İşleri tarafından yapılmasına, O.B.K.V.
26564 17/01/2012 7 İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın 16.01.2012 tarih ve 12/1246 sayılı, 27-28-29 Ocak 2012 ve 03-04-05 Şubat 2012 tarihlerinde gerçekleştirecekleri eğitim çalışması için Baro salonlarından uygun olanının taraflarına tahsis edilmesi istemli yazısı. İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın 16.01.2012 tarih ve 12/1246 sayılı, 27-28-29 Ocak 2012 ve 03-04-05 Şubat 2012 tarihlerinde gerçekleştirecekleri eğitim çalışması için Baro salonlarından uygun olanının taraflarına tahsis edilmesi istemli yazısı okundu.

İzmir Barosu Konferans Salonu'nda daha önceden planlanan Tebligat Kanunu'nda Değişiklikler konulu panelin 27 Ocak 2012 tarihinde yapılacak olması nedeniyle ve hafta sonu salonun tahsisinin salt bu nedenle personel istihdamı gerektirdiğinden salon tahsis talebinin reddine, ilgilisine bilgi verilmesine,O.B.K.V.
26564 17/01/2012 8 Urla Sulh Hukuk Mahkemesi'nin 01.01.2012 tarih ve 2011/411 E. sayılı, Gediz K-1 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda hükümlü bulunan Hasan ÇALIK'a atanabilecek vasi adayının belirlenerek taraflarına bildirilmesi istemli yazısı. Urla Sulh Hukuk Mahkemesi'nin 01.01.2012 tarih ve 2011/411 E. sayılı, Gediz K-1 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda hükümlü bulunan Hasan ÇALIK'a atanabilecek vasi adayının belirlenerek taraflarına bildirilmesi istemli yazısı okundu.

İzmir Barosu Urla İlçe Temsilciliği tarafından Av.Sadık AKKAŞ'ın göreve talip olduğu bildirildiğinden, ilgili mahkemeye ve avukata bu konuda bilgi verilmesine, yazının gereği için Başkanlık ve Yönetim Kurulu Sekreteryası'na tevdiine, O.B.K.V.
26564 17/01/2012 9 Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu'nun 04.01.2012 tarih ve 411 gelen evrak sayılı, 14.03.2011 tarihli dostane çözüm sözleşmesi konulu yazısı. Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu'nun 04.01.2012 tarih ve 411 gelen evrak sayılı, 14.03.2011 tarihli dostane çözüm sözleşmesi konulu yazısı okundu.

Konuyla ilgili Av.Serkan CENGİZ'den rapor alınmasına, gelen rapordan sonra tekrar Yönetim Kurulu'nca değerlendirilmesine, O.B.K.V.
26564 17/01/2012 10 İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün 05.01.2012 tarih ve 2994 sayılı, Baro katılım payının ilgi yazıda bildirilen hesap numarasına Ocak ayı sonuna kadar yatırılması istemli yazısı. İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün 05.01.2012 tarih ve 2994 sayılı, Baro katılım payının ilgi yazıda bildirilen hesap numarasına Ocak ayı sonuna kadar yatırılması istemli yazısı okundu.

Kimlik Paylaşım Sistemi katılım payı bedelinin ödenmesine, yazının gereği için Muhasebe Servisi'ne tevdiine, O.B.K.V.
26564 17/01/2012 11 Av.Saadet KAYAALP'in 16.01.2012 tarih ve 1357 gelen evrak sayılı, Urla TCDD kampına yerleştirilen Van depremzedelerine dayanışma amaçlı yapılan ziyaretlere kaymakamlıkça izin verilmediği duyumu aldıklarını, bu sebeple uygulamanın ne şekilde olduğu ve kamp ziyaret ile orada yaşayanların maddi manevi ihtiyaçlarının tespiti hususunda Baro'nun gerekli girişimde bulunması talepli dilekçesi. Av.Saadet KAYAALP'in 16.01.2012 tarih ve 1357 gelen evrak sayılı, Urla TCDD kampına yerleştirilen Van depremzedelerine dayanışma amaçlı yapılan ziyaretlere kaymakamlıkça izin verilmediği duyumu aldıklarını, bu sebeple uygulamanın ne şekilde olduğu ve kamp ziyaret ile orada yaşayanların maddi manevi ihtiyaçlarının tespiti hususunda Baro'nun gerekli girişimde bulunması talepli dilekçesi okundu.

İlgi dilekçede; Van depreminde evsiz kalarak İzmir'e gelen dört yüz Vanlı yurttaşın geçici olarak Urla TCDD kampına yerleştirildiği, yaptıkları çalışma sonucunda bu yurttaşların barınma, yiyecek, içecek gibi ihtiyaçlarının Urla Kaymakamlığı tarafından karşılandığı ve bağışların da Kaymakamlık ve Kızılay tarafından kampa dağıtıldığının öğrenildiği, bu kampta kalan özellikle kadın ve çocuklarla dayanışma amacıyla kampı ziyaret etmek isteyen kişi ve kurumlara daha önce Kaymakamlık tarafından izin verilirken artık tüm izinlerin kaldırılmış olduğu ve kampı ziyaret etmenin mümkün olmadığı, gidenlerin de polis tarafından kapıdan alınmadığı bilgisinin taraflarına ulaştığı bildirilerek, bu bilginin doğru olup olmadığının tespiti açısından; Baro olarak Urla Kaymakamlığı'ndan kampı ziyaret etmek ve orada yaşayanların maddi manevi ihtiyaçlarının tespit edilmesi ve dayanışma amaçlı izin alınması talep edilmiştir.

Urla Kaymakamlığı'na yazı yazılarak kısıtlama gerekçesinin sorulmasına, Kadın ve Çocuk Komisyonu üyesi meslektaşlarımızın kampı ziyaret edeceklerinin bildirilmesine ve gerekli kolaylığın sağlanmasının istenmesine, konu ile ilgili İl İnsan Hakları Kurulu üyesi Av.Z.Sedef ÖZDOĞAN'a bilgi verilmesine, yazının gereği için İnsan Hakları Merkezi'ne tevdiine, O.B.K.V.

26564 17/01/2012 12 İzmir Barosu Körfez Futbol Takımı Yönetim Kurulu Başkanı Av.Serdar GÜLSEVEN’in 12.01.2012 tarih ve 1014 gelen evrak sayılı ve İzmir Barosu 1993 Futbol Takımı Yönetim Kurulu Başkanı Av.Ali Orçun BAL'ın 16.01.2012 tarih ve 1444 gelen evrak sayılı, 01-10 Haziran 2012 tarihleri arasında 16.sı düzenlenen Mundiavocat-Croatia'ya (Avukatlararası Dünya Futbol Şampiyonası) Baromuzu temsilen katılmak istediklerini bildirir ve katılım bedellerinin Baro bütçesinden karşılanması talebini içerir dilekçeleri.

İzmir Barosu Körfez Futbol Takımı Yönetim Kurulu Başkanı Av.Serdar GÜLSEVEN’in 12.01.2012 tarih ve 1014 gelen evrak sayılı ve İzmir Barosu 1993 Futbol Takımı Yönetim Kurulu Başkanı Av.Ali Orçun BAL'ın 16.01.2012 tarih ve 1444 gelen evrak sayılı, 01-10 Haziran 2012 tarihleri arasında 16.sı düzenlenen Mundiavocat-Croatia'ya (Avukatlararası Dünya Futbol Şampiyonası) Baromuzu temsilen katılmak istediklerini bildirir ve katılım bedellerinin Baro bütçesinden karşılanması talebini içerir dilekçeleri okundu.

Baro bütçesinin kısıtlı olması dikkate alınarak katılım bedelinin 1/2 sinin karşılanmasına, yazının gereği için Baro Müdürü ve Muhasebe Servisi'nce yerine getirilmesine, O.B.K.V.
26564 17/01/2012 13 Av.Sevilay KANTARCIOĞLU'nun 13.01.2012 tarih ve 1184 gelen evrak sayılı, Bayındır Adliyesi Baro odasının 01.02.2011-30.11.2011 tarihleri arasındaki 10 aylık sürede aylık 80,00 TL. olmak üzere toplam 800,00 TL. temizlik ücretinin ödenmesi istemli yazısı. Av.Sevilay KANTARCIOĞLU'nun 13.01.2012 tarih ve 1184 gelen evrak sayılı, Bayındır Adliyesi Baro odasının 01.02.2011-30.11.2011 tarihleri arasındaki 10 aylık sürede aylık 80,00 TL. olmak üzere toplam 800,00 TL. temizlik ücretinin ödenmesi istemli yazısı okundu.

Bayındır Adliyesi Baro odasının 01.02.2011-30.11.2011 tarihleri arasındaki temizlik bedeli toplamı olan 800,00 TL. miktarın ödenmesine, yazının gereği için Muhasebe Servisi'ne tevdiine, O.B.K.V.

26564 17/01/2012 14 Av.Hüseyin SÖZER'in 13.01.2012 tarih ve 1188 gelen evrak sayılı, 21.12.2012 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi'nin 10. maddesinin 3.fıkrası ile ilgili bilgilendirme istemli yazısı. Av.Hüseyin SÖZER'in 13.01.2012 tarih ve 1188 gelen evrak sayılı, 21.12.2012 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi'nin 10. maddesinin 3.fıkrası ile ilgili bilgilendirme istemli yazısı okundu.

Talep sahibine, hüküm anındaki avukatlık ücretinin TBB Asgari Avukatlık Ücret Tarifesi gereğince olması gerektiği, kararın yasaya aykırılığı iddiasının temyize konu edilebileceği, konuya ilişkin Baromuzca yapılacak işlem bulunmadığı hususlarında bilgi verilmesine, yazının gereği için Başkanlık ve Yönetim Kurulu Sekreteryası'na tevdiine, O.B.K.V.
26564 17/01/2012 15 Hakan HÖKEREK'in 13.01.2012 tarih ve 1195 gelen evrak sayılı, Avukatlık Stajını 2005 yılında tamamladığını, stajın bitimine müteakip Türkiye İş Kurumu'nda 657 sayılı kanuna tabi olarak çalışmaya başladığını, kurumunda boş avukat kadrolarına atama yapılmak üzere Unvan Değişikliği sınavı yapılacağı, sınava sadece Avukatlık Ruhsatı sahibi olan Kurum Personeli'nin başvuru yapabilmesi nedeniyle Avukatlık Ruhsat Başvurusu yapması durumunda tarafına ruhsat verilip verilmeyeceği hususunda bilgi istem yazısı. Hakan HÖKEREK'in 13.01.2012 tarih ve 1195 gelen evrak sayılı, Avukatlık Stajını 2005 yılında tamamladığını, stajın bitimine müteakip Türkiye İş Kurumu'nda 657 sayılı kanuna tabi olarak çalışmaya başladığını, kurumunda boş avukat kadrolarına atama yapılmak üzere Unvan Değişikliği sınavı yapılacağı, sınava sadece Avukatlık Ruhsatı sahibi olan Kurum Personeli'nin başvuru yapabilmesi nedeniyle Avukatlık Ruhsat Başvurusu yapması durumunda tarafına ruhsat verilip verilmeyeceği hususunda bilgi istem yazısı okundu.

1136 sayılı Avukatlık Kanunu'nun 5. ve 11. maddesi hükümleri ve TBB'nin yerleşik uygulaması karşısında, ruhsat verilmesinin mümkün olmadığının ilgiliye bildirilmesine, yazının gereği için Yazı İşleri Servisi'ne tevdiine, O.B.K.V.
26564 17/01/2012 16 Av.C.D.'in ../../.... tarih ve ... gelen evrak sayılı, İzmir Barosu eski Avukatı E.E. ile ilgili olarak Danıştay ... Dairesi'nin verdiği .../... sayılı karar düzeltme isteğinin reddine kararın bildirimine ilişkin yazısı. Av.C.D.'in ../../.... tarih ve ... gelen evrak sayılı, İzmir Barosu eski Avukatı E.E. ile ilgili olarak Danıştay ... Dairesi'nin verdiği .../... sayılı karar düzeltme isteğinin reddine kararın bildirimine ilişkin yazısı okundu, bilgi alındı, dosyasına konulmasına, yazının gereği için Yazı İşleri Servisi'ne tevdiine, O.B.K.V.
26564 17/01/2012 17 Av.B.K.'nın ../../.... tarih ve .... gelen evrak sayılı, Başkanlığımızca kendisine ../../.... tarih ve ... giden evrak sayılı yazı ile www......com adlı internet sitesine ilişkin gönderilen uyarı yazısına istinaden, tarafınca anılan sitenin alan adının kapatılmış, faaliyetlerinin sonlandırılmış olduğunun bildirimine ilişkin yazısı. Av.B.K.'nın ../../.... tarih ve .... gelen evrak sayılı, Başkanlığımızca kendisine ../../.... tarih ve ... giden evrak sayılı yazı ile www......com adlı internet sitesine ilişkin gönderilen uyarı yazısına istinaden, tarafınca anılan sitenin alan adının kapatılmış, faaliyetlerinin sonlandırılmış olduğunun bildirimine ilişkin yazısı okundu, bilgi alındı. Aykırılık giderilmiş olmakla işlem yapılmasına yer olmadığına, O.B.K.V.
26564 17/01/2012 115 Av.Diler Güven BOSUT ve Av.Bahadır İNANLI'nın 17.01.2012 tarih ve 1469 gelen evrak sayılı, Aliağa Belediyesi'nin İ.D.Ç. Fabrika alınında yapılacak termik santrale inşaat ruhsatı vermesi nedeniyle açılacak ruhsat iptali davasında, istenilen ve yazılı olarak talep edilen dosya suretlerinin verilmemesi konulu dilekçesi. Av.Diler Güven BOSUT ve Av.Bahadır İNANLI'nın 17.01.2012 tarih ve 1469 gelen evrak sayılı, Aliağa Belediyesi'nin İ.D.Ç. Fabrika alınında yapılacak termik santrale inşaat ruhsatı vermesi nedeniyle açılacak ruhsat iptali davasında, istenilen ve yazılı olarak talep edilen dosya suretlerinin verilmemesi konulu dilekçesi okundu.

Aliağa Belediyesi'ne yazılarak, Baromuza verilen dilekçe eklenmek suretiyle, 1136 sayılı Avukatlık Kanunu'nun 1.ve 2.maddeleri ve Bilgi Edinme Yasası gereğince gereğinin yapılmasının istenmesine, kararın gereğinin Yönetim Kurulu üyesi Av.Meriç KAPTAN tarafından yerine getirilmesine, O.B.K.V.
26564 17/01/2012 116 Buca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün 17.01.2012 tarih ve 1468 gelen evrak sayılı, Buca Kent Konseyi'nde Baromuzu temsilen görev alacak temsici isimlerinin belirlenerek, 23.01.2012 tarihinde yapılacak II.Genel Kurul Toplantısına katılımının sağlanması talepli yazısı. Buca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün 17.01.2012 tarih ve 1468 gelen evrak sayılı, Buca Kent Konseyi'nde Baromuzu temsilen görev alacak temsici isimlerinin belirlenerek, 23.01.2012 tarihinde yapılacak II.Genel Kurul Toplantısına katılımının sağlanması talepli yazısı okundu.

Buca Kent Konseyi'nde Baromuzu temsilen Av.Mürüvet SUATOĞLU BALCILAR'ın görevlendirilmesine, kuruma ve avukata yazılı bilgilendirme yapılmasına, yazının gereği için Başkanlık ve Yönetim Kurulu Sekreteryası'na tevdiine, O.B.K.V.