Toplantı Gündeme Geliş Tarih Gündem Sıra Kayıt No Açıklama Karar
26529 17/05/2011 2 9396 İzmir ... İcra Hukuk Mahkemesi'nin ../../.... tarih ve .../... Muh. sayılı, ../../.... tarihli duruşmaya katılan Av.Ö.Ç. Av.Ö.T., Av.Ş.K.'ın gözlemci olarak görevlendirilmesi konusunda mevcut başvuru ve kararının ivedi olarak taraflarına gönderilmesi istemli yazısı. İzmir ...İcra Hukuk Mahkemesi'nin ../../.... tarih ve .../... Muh. sayılı, 1../../..:. tarihli duruşmaya katılan Av.Ö.Ç., Av.Ö.T., Av.Ş.K.'ın gözlemci olarak görevlendirilmesi konusunda mevcut başvuru ve kararının ivedi olarak taraflarına gönderilmesi istemli yazısı okundu.

Avukat Hakları Merkezi'nin talebi üzerine Yönetim Kurulu'nun 10.05.2011 tarih ve 34/69 sayılı kararı ile Av.Ö.Ç., Av.Ö.E.T. ve Av.Ş.K. görevlendirilmişlerdir.

İzmir ...İcra Hukuk Mahkemesi'nin ../../.... tarih ve ..../....Muh. sayılı yazısında, talebin içeriği ve nedeninin anlaşılmadığı, her ne kadar mahkeme ismi kullanılmışsada herhangi bir dosya numarasının belirtilmemiş olduğu, bu nedenle istemin bir mahkeme işlemi mi yoksa kişisel talebe mi dayandığı anlaşılamadığı, bu haliyle talebin değerlendirilemediğinin mahkemeye bildirilmesine, O.B.K.V.
26529 17/05/2011 4 9266 Karabağlar Kaymakamlığı Tüketici Sorunları Hakem Heyeti Başkanlığı'nın 04.05.2011 tarih ve 2011/492 sayılı, Başkanlığımızca belirlenecek Hukukçu Uzman Bilirkişi isminin taraflarına bildirilmesi istemli yazısı. Karabağlar Kaymakamlığı Tüketici Sorunları Hakem Heyeti Başkanlığı'nın 04.05.2011 tarih ve 2011/492 sayılı, Başkanlığımızca belirlenecek Hukukçu Uzman Bilirkişi isminin taraflarına bildirilmesi istemli yazısı okundu.

Hakem Heyetleri'ne yasa gereği Başkanlığımızca hukukçu görevlendirmesinin yapıldığının, ancak ilgi yazıda belirtilen hususlarda her avukatın görüş bildirebileceğinin, bu nedenlerle uzman bilirkişi sıfatı ile herhangi bir avukatın görevlendirilmesinin mümkün olmadığının ilgili kuruma bildirilmesine, gereği için Başkanlık ve Yönetim Kurulu Sekreteryası'na tevdiine, O.B.K.V.
26529 17/05/2011 14 9549 AVUKAT HAKLARI MERKEZİ ÖNERİLERİ;
1-İzmir ...Çocuk Mahkemesi'nin 28.04.2011 tarih ve .../.... E. sayılı, Av.H.Y.Ş.'ın duruşmaları takip etmemesi nedeniyle disiplin yönünden gereğinin ifası istemli yazısına ilişkin Avukat Hakları Merkezi'nin raporu.
2-Av.A.Ö.'ın 13.05.2011 tarihli duruşma çıkışında maruz kaldığı sözlü saldırıya ilişkin başvurda bulunması üzerine Avukat Hakları Merkezi'nce yapılan işlemlere ilişkin bilgilendirme.
3-Av.Ç.U.I'nın 16.05.2011 tarih ve 9549 gelen evrak sayılı, haciz mahallinde maruz kaldığı saldırıya ilişkin şikayette bulunması nedeniyle, savcılık dosyasının Başkanlığımızca takibi ve açılacak davada Baro'nun müdahil olması istemli dilekçesi.
1-İzmir ....Çocuk Mahkemesi'nin .../... tarih ve ..../... E. sayılı, Av.H.Y.Ş.'ın duruşmaları takip etmemesi nedeniyle disiplin yönünden gereğinin ifası istemli yazısına ilişkin Avukat Hakları Merkezi'nin raporu okundu.

21.02.2011 tarihili yazı üzerine Baro Başkanlığınca gerekli bildirimin yapılıp yapılmadığının araştırılmasına, sonuca göre bir sonraki toplantıda karar verilmesine, avukatın konu ile ilgili dosya numarası belirtilerek Avukat Hakları Merkezi'ne bilgi vermesinin istenmesine, gereği için Avukat Hakları Merkezi'ne tevdiine, O.B.K.V.

2-Av.A.Ö.'ın 13.05.2011 tarihli duruşma çıkışında maruz kaldığı sözlü saldırıya ilişkin başvurda bulunması üzerine Avukat Hakları Merkezi'nce yapılan işlemlere ilişkin bilgilendirme yazısı okundu, bilgi alındı.

3-Av.Ç.U.'nın 16.05.2011 tarih ve 9549 gelen evrak sayılı, haciz mahallinde maruz kaldığı saldırıya ilişkin şikayette bulunması nedeniyle, savcılık dosyasının Başkanlığımızca takibi ve açılacak davada Baro'nun müdahil olması istemli dilekçesi okundu.

Yönetim Kurulu üyesi Av.Özkan YÜCEL tarafından avukat ile görüşmesine, dava açılması halinde müdahil olunmasına, yapılan işlemlerle ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan bilgi alınmasına, işlemlerin takibine, gereği için Avukat Hakları Merkezi'ne tevdiine, O.B.K.V.