26607 12/11/2010 2 Av.Utku KILINÇ'ın 10/11/2010 tarih ve 19583 sayılı, "2010 Nisan ayında tazminatsız olarak iş akdinin fesh edildiğini, hukuksal haklarını korumak için açtığı davanın halen sürmekte olduğunu ve İzmir Barosunda yeniden görev alma talebini" içerir dilekçesi. Av.Utku KILINÇ'ın dilekçesi incelendi. Talebi üzerine işe iade davası uzlaşma ile sonuçlandırılarak 23/11/2010 tarihi itibariyle Av.Utku KILINÇ'ın iş başı yaptırılmasına, görevinin Yazı İşleri Müdürlüğü olarak belirlenmesine, O.B.K.V.
26607 12/11/2010 28 AV.E.Ö'ün 12/11/2010 tarih ve 19766 sayılı, "Av.B.K.'ın avukatlık bürosunun, belediyeden işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı almadığı gerekçesi ile kapatılmasına karşı İzmir ...İdare Mahkemesi Başkanlığı'nın .../... sayılı dosyasına Baronun müdahil olması talebini" içerir dilekçesi. Davaya Baro adına müdahil olunmasına, bu konuda Baroyu temsilen hareket etmek üzere avukat görevlendirmesi yapılmasına, gereği için Avukat Hakları Merkezi'ne sevkine, O.B.K.V.