26606 01/11/2010 1 Adliye Otoparkının İzmir Barosu'na Tahsisi Hk. Adliye Baro Otoparkının İzmir Barosuna tahsisi hakkında hukuksal araştırma yapmak, sözkonusu yerin İzmir Barosu'na tahsisi için ilgili belediye ve resmi merciler nezdinde girişimlerde bulunmak konusunda Baro Başkanı Sema Pekdaş ve Baro Genel Sekreteri Mahmut Dikmen'in çalışma yapmasına, oy birliği ile karar verildi.
26606 01/11/2010 2 Personel Görev Tanımlarının Değerlendirilmesi, Yeni Görev Tanımlamalarının Görüşülmesi. Personel hakkında değerlendirme ve yeni görevlendirme için yeterli izleme ve inceleme yapılamadığından, konunun sonraki toplantılarda ele alınmasına oy birliği ile karar verildi.
26606 01/11/2010 3 İlçe Adli Müzaharet Şeflerinin Atanması Yönetminin Görüşülmesi.

a) Av.Kanunu'nun 177.maddesi gereğince baro merkezi dışında avukat sayısı beşten çok olan yargı çevresinde Adli Yardım Bürosu Temcilerinin,bağlı ilçelerde yapılacak seçim sonucu belirlenecek avukatların baro yönetim kurulunca İlçe Adli Yardım Bürosu Temsilcisi olarak atanmasına,
b) Seçimlerin 30 Kasım 2010 günü saat:17.00'ye kadar tamamlanmasına,
c)Seçimlerin yapılması ve sonuçlarının yönetim kuruluna getirilmesi konusunda YK üyesi Av.Meriç Kaptan'ın görevlendirilmesine,
oy birliğiyle karar verildi.
26606 01/11/2010 4 Komisyonların Faaliyet Alanlarının Değerlendirilmesi ve Komisyonların Oluşturulması. BARO KOMİSYONLARINDA GÖREVLENDİRİLEN SORUMLU YÖNETİM KURULU ÜYELERİ;
İnternet ve Bilişim Komisyonu: Av.Mahmut DİKMEN, Av.Ayşegül ALTINBAŞ.
Çocuk Hakları Merkezi: Av.Halil DÖNMEZ, Av.Alper Tunga ASLAN.
Kent ve Çevre Komisyonu: Av.Ercan DEMİR.
Stajyer Avukatlar Komisyonu: Av.Sefa YILMAZ, Av.Dilek DEMİR.
Yayın Kurulu: Av.A.Haşim ÖZTÜRK.
Cezaevi Komisyonu: Av.Alper Tulga ASLAN.
Kadın Hakları Komisyonu: Av.Ayşegül ALTINBAŞ.
Kültür ve Sanat Komisyonu: Av.Sefa YILMAZ, Av.Dilek DEMİR, Av.Halil DÖNMEZ.
Spor Komisyonu: Av.Sefa YILMAZ, Av.A.Haşim ÖZTÜRK.
İnsan Hakları ve Hukuk Araştırmaları Merkezi: Av.Ercan DEMİR, Av.Özkan YÜCEL.
Uluslararası İlişkiler ve AB Hukuku Komisyonu: Av.Dilek DEMİR, Av.Ayşegül ALTINBAŞ.
Adli Yardım: Av.Halil DÖNMEZ, Av.A.Haşim ÖZTÜRK.
CMK: Av.Özkan YÜCEL.
Staj Eğitim Merkezi: Av.Sefa YILMAZ, Av.Ercan DEMİR, Av.Özkan YÜCEL, Av.Meriç KAPTAN.
Avukat Hakları Merkezi: Av.Mahmut DİKMEN, Av.Özkan YÜCEL.
Yasa Komisyonu: Av.Sefa YILMAZ, Av.A.Haşim ÖZTÜRK, Av.Dilek DEMİR.
Engelli Avukatlar Komisyonu: Av.Ayşegül ALTINBAŞ.
Baro Kütüphanesi Arşivi ve Müzesi Komisyonu: Av.Ercan DEMİR, Av.A.Haşim ÖZTÜRK.
Hayvan Hakları Komisyonu: Av.Halil DÖNMEZ.
26606 01/11/2010 17 18006 Av.N.Ö.'nın 21/10/2010 tarih ve 18006 sayılı yazısı. Av.N.Ö.'nın, türban ile ilgili anayasa değişikliği ve görüşlerini bildirir dilekçesi okundu, bilgi edinildi.
26606 01/11/2010 18 17859 Av.T. S.'nın 21/10/2010 tarih ve 17859 sayılı dilekçesi. Av.T. S.I'nın 21/10/2010 tarih ve 17859 sayılı dilekçesi ile Baro tarafından bildirilen MERNİS kayıtlarının resmi belge niteliği olup olmadığı konusunda bilgi istemi değerlendirildi. Baromuz ile T.C.İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü arasında protokol yapıldığı, protokolle MERNİS kayıtlarının paylaşılması konusunda İzmir Barosu'na yetki verildiği anlaşıldığından, bu konuda Adli Yargı Komisyonu'na, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na, İcra Müdürlüklerine yazı yazılarak Baro tarafından verilen MERNİS kayıtlarının resmi belge olduğu hususunda bilgi verilmesine ve bu konuda İcra Müdürlüklerince İcra Müdürlüklerinde yaşanan sorunların giderilmesi konusunda yardımcı olunmasının istenmesine, Genel Sekereterlikçe gereğinin yapılmasına, O.B.K.V.